Monday, December 27, 2010

dalam kolam

19/12/2010 (Ahad) company ada family day di Kelab Darul Ehsan Selangor.
Pagi2 lagi bertolak dari rumah... angkat Rashveen yang tengah sedap tido masuk dalam kereta...
tukar diapers jer, tak mandi, tak gosok gigi.... hahaha... anak ibu bucukkkk......
lebih kurang sejam baru sampai ketempat yg dituju... barulah Rashveen bukak mata....





Beria-ria Rashveen nak masuk kolam... sampai merajuk dok atas tangga tak nak gi memana... puas dipujuk dan akhirnya.......

tengoklah aksinya.......




Td merajuk bukannya apa... nak masuk kolam untuk dewasa punya.... manalah ibu bagi.. kang lemas plak anak tunggal ibu ni....  sebab sebelum ke kolam kanak2 kena melalui kolam dewasa dulu... so bila dia nampak kolam terus nak masuk sana......
haaa... gembira sakan berendam dalam air... sampai menggigil... tp tak nak keluar2 gak... nasib baik ada Cheq Ty tolong layan...
ni sengih ke nak nangis.... kehulu kehilir berjalan dalam air.. tp tak berani berenang,,,, tak pandai lagi tu.....
apala yang anak ibu tengah pikirkan tu..  dok tengah berkira-kira camner nak bina kolam kat rumah agaknya???....
action wira air... huhuhuhu..... tayang baju renang baru beli kat Parkson Terminal One... hihihih
tengok tu... dah tertido dalam kereta..... punya lama tido sampai aq sempat gi shopping kat giant Bukit Jalil sebelum balik... singgah lagi kat rumah babysitter nak jengok babysitter tengah demam.... pun tak bangun-bangun.. of courselah cheq Ty temankan Rashveen dalam kereta....

tido pakai diapers jer sbb baju dah basah.. lepas salin baju terjun skali lagi dalam kolam... hihihihi...

No comments:

Post a Comment