Thursday, March 24, 2011

Barang lama anak


 13/3/2011 (Jumaat)...
adik call... "kak, orang jadi nak balik Tranung.... nanti orang gi ambik barang, kak jangan kunci pintu yer... dalam kul satu pagi orang sampai..."
mak aih... lambatnya datang... tp ermm... barang dalam stor belum dikeluarkan lagi...

ermm... malasnya nak masuk stor, lebih-lebih lagi dah mandi ni... nanti  karang berpeluh plak... tapi bila lagi nak keluarkan barang?


Karang Rashveen mengekor ler ni..
veen masuk stor keluarkan baby court... kerusi panjang baby dan baby bath tub.  Tapi yang muat dalam kereta wira adik veen cuma baby court ngan tilam dan kerusi panjang jer... bath tub terpaksa ditinggalkan... kekadang terpikir nak jual jer... ada sesapa nak beli ker? huhuhuhu.....
teringat mandikan Rashveen dalam tub ni... rindunya kepingin anak lagi....
Kondisi kerusi ni masih elok lagi... nampak cam antik.. tp dah eksport ke kampung... tp cakap ngan adik jaga elok2 kerusi ni, jangan sampai koyak... bukan senang dah dapat kerusi camni sekarang...
tp Rashveen tak suka dok atas kerusi ni, dia lagi suka dok atas meja makan. huhuhu...
Barang-barang ni semua tak sempat nak bersihkan... just snap jer gambar selepas keluarkan dari stor.... mata tengah ngantuk ni sementara tunggu adik datang...

jadi kenangan semua barang ni.... kenangan yang cukup bermakna... nanti veen mintak adik snpa gambar baby couer kat kampung... mmg tak sempat nak snap sebab baby court tu ada banya keping cantuman untuk di cantumkan... so takleh nak aturkan elok-elok sebab Rashveen dok kacau... kononnya nak tolong tp makin menyulitkan keadaan.. Veen takut kayu baby cout jatuh atas dia....

No comments:

Post a Comment