Wednesday, February 23, 2011

anak ku sayang vs kereta ku sayang

 
12/02/2011 (12.45t/h)
inilah aktiviti Rashveen setelah penat bermain basikal pusing-pusing tepi kereta.  Akhirnya satu idea kreatif timbul... kita plastesin kereta ibu... yahoooo.... (agaknya itulah dalam fikiran dia)...
ntahler... dia ni mmg ada jer kerja yang dia nak buat... sekarang kalau batuk ker bersin dah pandai cakap "excuse me..." sambil tutup mulut...ermm..

Dilenyek-lenyeknya plastesin tu... ntah bila dia wat kejer ni... veen tak perasan pun sebab dah habis sapu kat luat tu veen masuk dalam rumah tp pintu gate berkunci ler... pintu rumah terbula tp tak nampak sebab dia dok kat blakang kereta.. dalam diam-dia inilah hasilnya...
Terkejut sawan bila veen nampak... tp cool.. kena cool layan budak cenggini... lebih-lebih lagi anak jantan ku sorang ni... susah nak dapat weiiii walau sorang... separuh mati veen ngandungkan dia... dari awal lagi bleeding sampai akhirnya, begitu gak alahan... bulan kedua start alahan sampai akhirnya juga... siap menangis atas tangga sebab dah tak tahan nak menanggungnya... tp Alhamdulillah, bila keluar jer siap kembangkan idung lagi.... ucapan selamat kat ibu.... hehehehh... tak per lar nak, asal jgn lelebih suda... nanti ibu cubittt... sakit rasanya...

No comments:

Post a Comment