Wednesday, December 29, 2010

t'shirt thomas & friends

Rahsveen bergaya ngan baju Thomas... ermm baru beli dan belum basuh lagi.... terus bawak tido ni....
 suka sangat ngan train... tengok tu... bersepah ngan mainan dia terutama train.. rasanya dan berpuluh train dah dia kumpul... dan ada yg dah hancusss... dan kecil ke besar, jenis plastik ke besi... semua ada...
bulan ni aje dah 7 set train dia dapat.. ngan daddy dia 2 set, cheq Ty 2 set, ngan ibu sendiri 3 set.... fuhhhh.... bocor poket bulan ni.... nasib baik dah dapat bonus....

tu belum kira cd lagi tu.. bulan ni aje dah 2 cd dia rembat... satu cheq Ty dia bayar, satu lagi ibu bayar....
kalau tgk cd, dari bukak mata samapai nak tidur baru tutup cd.... ntah camner lah Rashveen tak boring tengok cd Thomas berulang-ulang... kalau dia mintak join sama, cepat-cepat ibu lari....

No comments:

Post a Comment