Tuesday, August 23, 2011

Selipar raya Rashveen

ni lar dia selipar raya Muhammad Isa Rashveen... beli kat internet RM24... selipar jepun paling mahal... huhuhu....

Tapi dah pakai sebelum raya, hari-hari angkut ke taska... heheheh... nak wat cemner?

Sekarang hari-hari tengok movie The Train... tak boring langsung.... dan sebulan dok putar movie yang sama...

Asal thomas atau train... mmg kesukaan dan kegilaan Isa Rashveen...

Kalau pergi bazar ramadhan, dia buleh wat hal tak nak balik... di heretnya tangan kita cari train... huhuh... kebetulan hari pergi ada pasar malam... dapatler juga 2 set mainan train dalam bulan puasa ni... sabor jer la...

2 comments:

  1. hye...anak sya pun mint sgt kat train. blh share sya dimana ada jual brg2 on9 yg bkaitan thomas( train) blh add sya di fb chieniera@yahoo.com tq:))

    ReplyDelete
  2. hai chieniera...

    sy biasa beli kat mudah.com...
    kat lelong pom ada... kadang saya google dan compare memana yg murah saya beli la kat blog yg berkenaan.

    dan paling penting boleh minta diskaun.. :-)

    ReplyDelete