Friday, May 27, 2011

soft toys thomas & friends

 7/5/2011 Sabtu

inilah soft toys thomas & friends... tambahan koleksi Isa Rashveen.. dia ni mmg minat sangat ngan karektor thomas and friends.. dari baby samapi umur 4 tahun ni mmg dia tak jemu tengok cd thomas... berulang-ulang... kalau dia suh ibu join sama mmg terus nak demam ibu... tak sanggup menatap siri yang berulang tu banyak kali... dah boring... huhuhu...

kalau koleksi mainan biasa tu, rasanya dh berpuluh set di beli, tp tak tahan lama... habis seme tayar dia cabut... yg tahan thomas jenis besi tu.. itupun satu dah hilang bila dia bawak ke nursery... sayang sangat sebab reganya boleh tahan...

Cheq Ty beli kat melaka...

ermm... cam tak de mood nak menulis sbb sakit perut... huhu.. akan diedit kemudian ler..


No comments:

Post a Comment