Monday, January 16, 2012

Isa rahveen basuh tefefonku.....

Isnin 16/1/2012

aduhai.. sabarlah wahai hati....
anakku sekarang dah besar.... mahu dipanggil isa rashveen....
hari ni terbit rasa rajin nak update blog dengan gambar terbaru isa rashveen termasuk gambar isa rashveen dengan pose berpayung THOMAS & FRIENDS... payung thomas you.... dia boleh nampak payung thomas kat ampang park... sib baik cik ty dia dengan bermurah hati menghulurkan duit kat cashier... cik ty belanja katanya.... fuh..... lega hati....

tp malangnya nasibku... semua gambar dihandphoneku terdelete... diulang"TERDELETE".... huhhuhu.... kenapalah jejariku ini gatal sangat menekan 'delete'.... menangis tiada gunanya...

Isa Rashveen dah pun bersekolah di sekolah tadika dan Alhamdulillah... dia suka ke sekolah... dan dia juga suka menggorek pencil colour sampai betul-betul tajam... bila patah, gorek lagi.... pencil colour pendek bukan hasil buat colouring tp hasil kerja menggorek... (makna menggorek = mengasah pensil)

ok... berbalik pada tajuk di atas, isa rahveen berlari ke bilik air sambil menjerit, ibu.. tipon kotor... terus di buka pili air dan basuh handphone.. sib baik veen ada kat situ... terus menerpa kat telefon tu.... dan sib baik gak sikit jer air masuk dalam telefon... terus off dan bukak belakang telefon, dan kuarkan bateri.. check sim card.... nampaknya air tak mengena simcard dan bateri.... maknanya masih SELAMATTT... fuhhh... lega....

dua tiga hari lagi anak buah akan sampai kerumahku... tengoklah nanti camne nasib barang2 kat rumah tu.... huhhuhu... jangan di rendam lagi tiponku itu... iskkk.... sipa berdebar anak buah nak datang ni... kuikuikui... apalah makcik veen ni kan?....

No comments:

Post a Comment